Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event – april 2018

In april 2018 zal het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal, Business & Networking Event” worden georganiseerd door ICTloket.nl, met inspirerende presentaties en een plenaire discussietafel bij een (nog te bekendmaken) locatie te Maastricht, met aansluitend een netwerkborrel. Bij dit event zult u inspiratie en kennis opdoen over Cryptocurrency, Blockchain technologie en de juridische aspecten daarvan. Door diverse presentaties en stellingen die worden voorgelegd aan het plenaire discussiepanel zal een interactieve middag worden georganiseerd.

Ondanks dat de exacte datum en locatie nog bekend is, kunt u uw interesse aangeven en voor-inschrijven via de events pagina: http://www.ictloket.nl/evenementen/

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

admin
01/02/2018; 11:42